Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt opnieuw iOS 9.3.2 uit voor iPad Pro 9.7

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2016, 20:02 CategorieiPad

Apple heeft op donderdagavond opnieuw iOS 9.3.2 uitgebracht voor de 9,7″-versie van de iPad Pro. De update is nu over-the-air te downloaden voor de tablet, voor degenen die voorheen de update nog niet hadden gedownload en dus geen problemen hebben gehad.

Download nu iOS 9.3.2 voor iPad Pro 9.7

Apple heeft opnieuw iOS 9.3.2 vrijgegeven voor de iPad Pro 9.7. Waarschijnlijk heeft het bedrijf de problemen met de kleinere iPad Pro opgelost, waardoor er nu dus een nieuwe update beschikbaar is. Toen de update voor het eerst werd uitgebracht, zorgde dat ervoor dat sommige iPad Pro 9.7-modellen werden gebrickt: ze reageerden nergens meer op. De nieuwe versie is enkel beschikbaar voor de modellen die de update nog niet hebben binnengehaald en is beschikbaar als over-the-air-download, die je via de instellingen kunt binnenhalen.

Niet alle modellen van de iPad Pro 9.7 waren getroffen door het probleem. Maar de iPads die wel getroffen waren, deden dus helemaal niets meer. Mocht je nog steeds problemen hebben met je kleine iPad Pro, dan raden we aan contact op te zoeken met de klantenservice van Apple. Zelfs herstellen via iTunes lost het probleem niet op. Error 56, de fout waar het hier om gaat, wijst op een hardwarefout. Wat Apple er precies aan gedaan heeft om het probleem op te lossen is niet bekend, maar deze update zou je dus moeten kunnen binnenhalen.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.