Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple toont nieuwe features en functies iOS 10 in video

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2016, 14:03 CategorieApple

Gisterenavond heeft Apple tijdens WWDC 2016 iOS 10 aangekondigd. Het bedrijf uit Cupertino brengt diverse nieuwe features en functies naar het mobiele besturingssysteem voor de iPad, iPhone en iPod. Vandaag heeft Apple ook een video online gezet waarin je in sneltreinvaart alle nieuwigheden voorbij ziet komen.

Wat is er nieuw in iOS 10?

iOS 10 kent een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen. Zo is onder meer het startscherm aangepakt waardoor je geavanceerdere widgets en nieuwe 3D Touch-functies krijgt. Ook wordt Siri nog dieper geïntegreerd en kun je binnenkort ook spraakopdrachten gebruiken om bijvoorbeeld een Whatsapp-bericht te versturen. Daarnaast is iMessage flink uitgebreid met richt textlinks en grotere emoticons, kun je VoIP-gesprekken voortaan via de telefoon-app binnenkrijgen, is de Apple Music-app van een compleet nieuw uiterlijk voorzien en is de Maps-app een stuk slimmer geworden. Voor de smart home-fans is het goed om te weten dat HomeKit voortaan zijn eigen app krijgt, genaamd Home.

Een overzicht van alle nieuwe features en functies vind je in ons iOS 10 artikel.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.