Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple verplaatst lichtsensor op iPhone 7 Plus’

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2016, 10:31 CategorieiPhone

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken over de iPhone 7 Plus. Apple zou de lichtsensor willen verplaatsen. Ook zou de speaker voor het oor iets groter worden. Mochten de geruchten kloppen, dan betekent dat dat er een aantal accessoires opnieuw moeten worden geproduceerd.

Meer geruchten over de iPhone 7 Plus verschenen

Vandaag zijn er wederom geruchten over de iPhone 7 Plus online verschenen. Apple zou namelijk van plan zijn enkele kleine aspecten van het apparaat te willen veranderen. Zo zou de speaker voor het oor iets groter worden gemaakt, terwijl de lichtsensor, die zich nu nog aan de linkerkant van die speaker bevindt, naar de rechterkant zou worden verplaatst. Daarnaast zal de nabijheidssensor ook een aanpassing krijgen. Er wordt gesproken over een ‘dual specification’, waardoor de sensor iets accurater zou moeten worden.

Wat ‘dual specification’ precies inhoudt, wordt niet duidelijk gemaakt. Mogelijk houdt het in dat de verzender en ontvanger uit elkaar worden gehaald, waardoor je dus een accurater resultaat zult krijgen. Mochten deze geruchten kloppen, dan betekent dat mogelijk dat je andere accessoires voor je iPhone moet gaan kopen, omdat bestaande hoesjes en dergelijke dan niet meer zullen passen of een onderdeel van de iPhone 7 Plus zullen gaan blokkeren. De verwachting is dat er verder, qua design, niet heel veel meer zal veranderen aan het apparaat.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.