Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus kondigt Asus ZenPad 3s 10 in juli aan

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2016, 9:10 CategorieAndroid

Asus zal in juli, tijdens een evenement, een nieuwe Android-tablet in de ZenPad-serie gaan aankondigen, namelijk de Asus ZenPad 3s 10.  Er zijn al specificaties gelekt van het apparaat, die op 12 juli mogelijk bevestigd worden door de fabrikant.

Asus ZenPad 3s 10 wordt in juli aangekondigd

Onlangs lanceerde Asus nog twee tablets in Nederland, de Asus ZenPad 8 (Z380M) en ZenPad 10 (Z300M), maar dat betekent niet dat het bedrijf het dit jaar bij laat. In juli wil de fabrikant namelijk een nieuwe tablet binnen de ZenPad S-serie gaan lanceren, de Asus ZenPad 3s 10. Dat zal tijdens een zelf georganiseerd evenement moeten gaan gebeuren in Taiwan, dat op 12 juli plaatsvindt. Asus heeft zelf nog geen specificaties naar buiten gebracht, maar enkele Chinese websites denken die al wel in handen te hebben.

Dit is wat we tot op heden weten over de Asus ZenPad 3s 10:

  • 9,7-inch, 2K-display (waarschijnlijk 2560 bij 1536 of 2160 x 1440 pixels)
  • Hexacore-processor
  • 4GB aan werkgeheugen
  • Accu van 5,900mAh
  • Qualcomm Quick Charge 3.0

Mogelijk wordt het apparaat ook niet dikker dan 5,32 millimeter, maar dat is op moment van schrijven nog niet met zekerheid te stellen. Ook staat er in de vertaling te lezen dat de tablet van dunne randen zal worden voorzien. Het wachten is nu op de aankondiging.

  • Delen:
Asus ZenPad 10 (Z300M)
Android Marshmallow (6.0)
Asus ZenPad 8 (Z380M)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.