Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ZenPad 9.7 (Z500M) al te zien bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2016, 9:05 CategorieAndroid

Mogelijk is er vroegtijdig een nieuwe tablet van Asus gelekt via de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Het gaat om de Asus ZenPad 9.7. Het modelnummer van de tablet is Z500M. Ook zijn er al specificaties naar buiten gekomen van het Android-apparaat.

Asus ZenPad 9.7 (Z500M) gelekt

De FCC heeft waarschijnlijk wederom een nieuwe tablet te vroeg uit de doeken gedaan. Het gaat hier om de Asus ZenPad 9.7 (Z500M) die mogelijk vroegtijdig gelekt is, aangezien Asus zelf nog niets bekendgemaakt heeft over de Android-tablet. De tablet zal draaien op Android 6.0 Marshmallow, terwijl we onder de motorkap een hexacore 1,7GHz MediaTek MT8176V-processor tegenkomen. Verder zou er 4GB aan werkgeheugen aanwezig zijn, evenals opslagopties van 64GB tot 128GB aan interne ruimte.

Verder zien we dat de tablet over twee camera’s moet gaan beschikken. Een camera van vijf megapixel aan de voorkant en een camera van acht megapixel aan de achterkant. Daarnaast is er ondersteuning voor wifi en bluetooth en is er een accu van 5900mAh aanwezig. Het 9,7″-scherm is een Tianma TM097QDSP-display met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels en biedt ondersteuning voor de Asus Z Stylus. Het is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer de Asus ZenPad 9.7 verschijnt en wat die dan moet gaan kosten.

  • Delen:
Asus ZenPad 10 (Z300M)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.