Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Belangrijke software-update uitgerold voor OnePlus 3

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2016, 9:09 CategorieAndroid

De makers van de OnePlus 3 hebben een belangrijke software-update uitgerold die de huidige problemen met de populaire flagship killer moet oplossen. De update zal eerst worden uitgerold naar recensenten en daarna pas naar de rest van de gemeenschap.

Grote update voor OnePlus 3

De OnePlus 3 is een flagship killer pur sang, maar heeft ook zo zijn problemen. Zo maakt de smartphone niet optimaal gebruik van de hoeveelheid werkgeheugen aan boord (6GB) en kunnen de kleuren – hoe mooi ze ook ogen – afbeelding ontzettend onrealistisch weergeven. Daarom heeft het team achter de phablet een update uitgebracht die nu eerst voor de recensenten wordt uitgerold voordat iedereen ermee aan de slag kan. Deze update moet beide problemen met het toestel oplossen, met extra mogelijkheden en features.

OnePlus co-founder Carl Pei heeft eerder aangegeven dat de keuze de ram niet in z’n volledigheid te gebruiken, een bewuste keuze was. Dat zei Pei ook over de kleuren op het scherm: het bedrijf dacht de beste keuze te hadden gemaakt. De update maakt het mogelijk de kleuren op het scherm aan te passen naar sRGB, waardoor de afbeeldingen en foto’s in elk geval natuurlijker worden weergeven. Ook zal de OnePlus 3 zijn eigenaars meer opties geven met betrekking tot het werkgeheugen, waardoor iedereen het toestel kan gebruiken zoals gepland.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.