Berichtendienst Telegram rolt updates uit voor Android en iOS

15 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
Telegram

De populaire berichtendienst Telegram heeft een nieuwe update uitgerold voor zowel Android en iOS, die allebei verschillende nieuwe opties krijgen. Zo wordt de Android-versie voorzien van een nieuwe videospeler, terwijl de iOS-variant mag rekenen op Picture in Picture.

Download de update voor Telegram

Telegram, een populaire berichtendienst op verschillende platformen, heeft updates uitgebracht voor de Android- en iOS-versies van de dienst. Beide varianten mogen nu rekenen op conceptberichten. Dat zijn berichten die je schrijft en voor later opslaat, omdat je boodschap misschien nog niet compleet is of omdat je nog niet zeker weet of je dat bericht wil versturen. De concepten worden overigens gesynchroniseerd over verschillende platformen, zodat je kunt beginnen op je mobiel en kunt verzenden, na het afmaken, op bijvoorbeeld pc.

De conceptberichten verschijnen bovenaan in je chatlijst, zodat je ze altijd kunt terugvinden. Daarnaast heeft Telegram ook aparte updates aangekondigd voor zowel iOS als Android. De eerstgenoemde kan nu YouTube- en Vimeo-video’s in Picture in Picture afspelen, zodat je naar de video kunt kijken terwijl je wat anders doet. En de Android-versie beschikt nu over een native videospeler, zodat je de Telegram-app niet meer hoeft te verlaten voor het bekijken van die content. De updates voor beide platformen zijn nu te downloaden.

Telegram

Reacties (0)