Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bevestiging: Samsung gaat de volgende Note de ‘Galaxy Note7’ noemen

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2016, 13:08 CategorieAndroid

Techreporter Evan Blass, die het vaak bij het goede eind heeft, meldt op twitter dat Samsung de volgende Galaxy Note de Galaxy Note7 gaat noemen, en het cijfer 6 overslaat.

Geen Galaxy Note 6, geen Galaxy Note 7, maar Galaxy Note7

Blass doet er ten bewijze een plaatje bij van het logo dat Samsung voor de nieuwe Note heeft bedacht. Hierop is Note7 te zien; aan elkaar geschreven.

Nederland van Note 4 naar Note7

Al eerder deden geruchten de ronde dat Samsung het cijfer 6 zou overslaan bij de presentatie van de nieuwe Note. De redenen hiervoor zijn divers; de iPhone komt net na de presentatie van de Note7 met de iPhone 7, en we hebben natuurlijk al de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge die hetzelfde cijfer dragen. Kennelijk wil Samsung de nummering van zijn vlaggenschepen gelijk trekken.

Dat zou voor Nederland het gevolg hebben dat direct van de Note 4 naar de Note7 wordt ‘gesprongen’, want de Note 5 is hier nooit uitgebracht en de Note 6 wordt dus overgeslagen. De nieuwe phablet mag dan Note7 heten, het is de vijfde Note die in Nederland zal worden uitgebracht.

Edge-versie naast gewone versie?

Volgens eerdere informatie presenteert Samsung de Note7 op 2 augustus. Het toestel zou direct op die datum de verkoop in gaan. Er zouden volgens geruchten net als bij de S-serie twee versies komen, een Note7 Edge en een ‘gewone’ Note7 met een plat scherm. Hoewel dat ook weer wordt betwijfeld; wellicht komt alleen de Edge-variant uit. De phablet krijgt in ieder geval een scherm van 5,8 inch en zal ongetwijfeld met de allerlaatste top-hardware worden toegerust.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.