Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrome 51 nu ook te downloaden voor Android-toestellen

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2016, 11:04 CategorieAndroid

Nadat Google vorige week voor zijn desktop-versie al met een update kwam voor Chrome, kunnen ook gebruikers van Android-apparaten nu Chrome 51 installeren. De zoekgigant heeft zich met de nieuwste update van de browser vooral gericht op verbeteringen voor snellere prestaties. De update is vanaf nu te downloaden in de Play Store en brengt een oude functie met zich mee. Wat vooral opvalt, is dat Google namelijk de tabbladen-optie terug heeft laten komen.

Tabbladen terug in Chrome 51

In de afgelopen periode regende het klachten nadat er met de lancering van Android Lollipop voor gekozen was om tabbladen niet meer als standaard-functie mee te nemen in de applicatie. Daardoor werden de recente tabbladen gezien als apps. Nu heeft Google ervoor gekozen om de tabbladen terug te laten keren. Voortaan hoef je niet meer te zoeken naar je tabbladen en zit in Chrome gewoon weer een optie om ze eenvoudig terug te vinden.

Hoe kun je Chrome 51 downloaden?

De nieuwste versie van Google Chrome wordt vanaf nu uitgerold en zou voor ieder toestel al te downloaden moeten zijn in de Google Play Store. Ook voor ontwikkelaars heeft Google overigens een aantal updates doorgevoerd, zo introduceert Chrome 51 ook Credentials Management API. Naar verwachting zal eind juli alweer de volgende update volgen.

  • Chrome 51
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.