Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrooma Keyboard ontvangt een indrukwekkende update

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2016, 9:30 CategorieAndroid

De populaire Chrooma Keyboard heeft deze week een indrukwekkende update gekregen, met Google Now-integratie, een navigatiebalk en nog veel meer. Ook zijn er thema’s toegevoegd en zijn er adaptieve kleuren beschikbaar.

Download nu de update voor Chrooma Keyboard

Vandaag heeft de Chrooma Keyboard een gigantische update gekregen. In Google Play tref je nu versienummer 3.0 aan, die een aantal handige en verrassende aspecten met zich meebrengt. De makers van de app hebben goed gekeken naar de standaard die het officiële Google-toetsenbord voor Android heeft neergezet en kopieert alles van waarde. Dat is op zich niet erg: want wanneer het werkt, dan werkt het (en zolang niemand een patent of recht schendt, is er ook niets aan de hand). Maar het toetsenbord gaat ook verder dan dat.

Het is namelijk mogelijk om direct van de Chrooma Keyboard een zoekopdracht uit te voeren via Google Now. Ook zijn er meer thema’s beschikbaar en kun je voor een adaptief toetsenbord kiezen. Dat houdt in dat het toetsenbord van kleur verandert wanneer de app een dominante kleur heeft. En er is zo veel meer: een modus voor één hand, verbeterde woordvoorspelling, keuze uit de stijl van de emoji, ondersteuning voor meerdere talen (tegelijkertijd) en zelfs een aanpasbare navigatiebalk. Kortom: heb je de app, download dan nu de update.

  • Chrooma Keyboard
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.