Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Control Center in iOS 10 krijgt een flinke make-over

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2016, 10:02 CategorieiPad

Apple heeft een flink aantal dingen veranderd aan de interface van het Control Center. Sommige aspecten zijn verplaatst, terwijl er een hoop dingen zijn toegevoegd. Zo kun je nu vegen voor andere secties van het menu, waaronder de knoppen voor je muziekspeler.

Veel veranderd aan Control Center op iOS 10

Apple heeft een hoop dingen aan het Control Center van iOS 10 aangepast. Wanneer je het centrum oproept, dan lijkt er op het eerste gezicht weinig veranderd. De knoppen voor de muziekspeler zijn verplaatst, waardoor je over het algemeen wat meer ruimte overhoudt. De muziekspeler zit nu aan de rechterkant en kun je bereiken door te vegen. Bovenin staan nog altijd de bekende knoppen. De knop voor Airplay heet nu AirPlay Screen en kan het beeld van je iPad projecteren op je tv wanneer je een Apple TV-mediaspeler in huis hebt staan.

Zoek je Airplay voor audio: die vind je tegenwoordig bij de muziekspeler. Door het verplaatsen van die bediening, heeft de avondmodus nu een prominentere plek gekregen in het menu. Onderaan het scherm vind je ook nog 3D Touch-knoppen voor de camera, een rekenmachine en de zaklamp. Wanneer je de app van de rekenmachine overigens verwijdert, dan zal de knop ook verwijderd worden. Wanneer je twee keer naar links veegt, dan kom je aan op het menu voor HomeKit, met onderdelen als ‘Favorieten’ en ‘Scenes’.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.