Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Crunchyroll brengt video-app voor anime uit voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2016, 9:30 CategorieApplicaties

De videostreamingdienst van Crunchyroll, waar je een hoop anime kunt bekijken, is vanaf nu ook beschikbaar als universele Windows 10-app. Je kunt de applicatie nu downloaden voor Windows 10 op pc en mobiel en gebruikmaken van een gratis probeerperiode.

Download Crunchyroll voor Windows 10

Crunchyroll is een streamingdienst voor anime. Anime is een soort tekenfilms dat uit Japan komt, waarin epische avonturen, personages en bewegingen centraal staan. Vanaf vandaag is de applicatie als universele Windows 10-app te downloaden, waardoor je de anime ook kunt bekijken op je pc, tablet of mobiele apparaat met Windows. Eerder was de dienst alleen beschikbaar als een Windows Phone- en Xbox One-app. Wanneer je de applicatie voor het eerst downloadt en uitprobeert, kun je gebruikmaken van een gratis probeerperiode.

De app van Crunchyroll maakt gebruik van allerlei features van Windows 10. In het Engelstalige Windows krijg je toegang tot de digitale spraakassistent Cortana, terwijl iedereen gebruik kan maken van Live Tiles. In die Tiles zie je welke series er als laatste zijn toegevoegd. De probeerperiode duurt veertien dagen. Daarna dien je een maandabonnement af te sluiten. Heb je zo’n abonnement, dan krijg je toegang tot 25000 afleveringen die samen vijftienduizend uur aan content vormen, in 1080p, zonder advertenties.

  • Crunchyroll
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.