Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dark Mode gespot in de bèta van iOS 10

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2016, 15:47 CategorieiPad

Er zijn screenshots opgedoken van wat lijkt op een Dark Mode (avondmodus) voor iOS 10. Het is duidelijk dat de modus zich nog in een vroeg stadium bevindt. Zoals het er nu naar uitziet, werkt de avondmodus in de apps iBooks, Safari, Alarm en iTunes.

Krijgt iOS 10 een Dark Mode?

Er zijn screenshots opgedoken van wat lijkt op een Dark Mode (avondmodus) voor iOS 10. Het is duidelijk dat de modus zich nog in een vroeg stadium bevindt, aangezien de avondmodus nog niet overal op de toestellen werkt die nu de bètaversie van het nieuwe besturingssysteem hebben. Zoals het er nu naar uitziet, werkt de avondmodus in de apps iBooks, Safari, Alarm en iTunes (al is het nog niet duidelijk hoe de avondmodus verschilt in iBooks in vergelijk met de geïntroduceerde avondmodus in iOS 9).

ios-10-avondmodus

Apple zou de Dark Mode al geïmplementeerd hebben in de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem, maar nog niet beschikbaar hebben gemaakt voor het grote publiek. De modus werkt momenteel in Xcode en uit de bevindingen blijkt dat Apple nog een lange weg te gaan heeft met de implementatie. Het bedrijf heeft overigens deze week niets over de Dark Mode bekendgemaakt. Wel wordt die modus geïntroduceerd voor Apple TV, met als reden dat mensen in de woonkamer vaak minder fel licht (en tv-scherm) hebben in de avond.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.