Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #12

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Boomerang Notifications.

Boomerang Notifications

Soms krijg je een notificatie op je smartphone of tablet binnen waar je op dat moment even geen tijd voor kunt vrijmaken. Dan kun je natuurlijk handmatig een herinnering aanmaken in een andere app, die je helpt herinneren dat je nog ergens op moet reageren. Of je download Boomerang Notificaties voor Android, die dat automatisch voor je doet. De notificatie komt dan wederom binnen wanneer jij er tijd voor hebt. Ook is er een manager aanwezig, waar je alle recente notificaties nog eens kunt bekijken in een overzicht.

boomerang-notifications

Boomerang Notifications is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Boomerang Notifications

WRIO Keyboard

WRIO zet zichzelf in de markt als het enige toetsenbord dat daadwerkelijk is geoptimaliseerd voor touchscreenapparaten. Dat is natuurlijk niet waar, want er zijn inmiddels genoeg alternatieven beschikbaar. Wel bezit WRIO over een aantal old-school functies die je wellicht mist in je moderne toetsenbordapplicaties. Ook is er uiteraard ondersteuning aanwezig voor emoji, thema’s en verschillende talen. De app belooft dat je geen typo’s meer zult versturen, terwijl je bliksemsnel typt – voornamelijk vanwege de vorm van de toetsen.

WRIO kost 2,99 euro en is te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • WRIO Keyboard

AmpMe

Met AmpMe kun je dezelfde muziek over meerdere Android-apparaten afspelen. Je hebt daarvoor geen werkende internet- of Bluetooth-verbinding nodig. Alle Androids (smartphones en tablets) dienen enkel AmpMe te hebben geïnstalleerd. Zo kun je een soort multispeaker-setup nabootsen. De muziek wordt dan door de speaker van je smartphone of tablet afgespeeld. Dankzij een onlangs verschenen update kun je nu ook muziek afspelen van YouTube, wat een immense muziekbron is geworden in de afgelopen maanden; goed nieuws dus!

AmpMe is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • AmpMe

Stitch & Share

Stitch & Share is een gemakkelijk te gebruiken Android-applicatie die je kunt gebruiken voor het aan elkaar plakken van screenshots. Soms verstuur je een gesprek naar een vriend via een screenshot, die wellicht in een verkeerde volgorde aankomt of niet helemaal de context naar voren brengt. Met deze app is het mogelijk de shots aan elkaar te breien, waardoor het een groot en lang bestand wordt. Dat lange bestand kan een gesprek in één keer, goed, weergeven. Voor de iOS-bezitters onder ons raden we de applicatie Stitch It! aan.

Stitch & Share is gratis te downloaden vanuit Google Play.

  • Stitch & Share

Stitch It!

Stitch It! is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Stitch It!

Charm: Collect Tweets on Twitter

Twitter kan een handig, maar ook een overweldigend medium zijn. Er zijn behoorlijk veel mensen die allemaal wel wat te vertellen hebben. Mocht je nou veel mensen met verschillende interesses volgen en het beetje het overzicht kwijt zijn, dan kan de iOS-app Charm je wellicht helpen. Met deze app is het mogelijk je tweets in een collectie te weergeven, zodat je weer overzicht krijgt in die drukke timeline. Je hoeft hiervoor niet gebruik te maken van de officiële Twitter-app en kan ook Twitteriffic of Tweetbot voor gebruiken.

charm-ios

Charm: Collect Tweets on Twitter is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Charm: Collect Tweets on Twitter

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.