Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #13

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer een nieuwe Twitter-app met een heel eigen design.

SAIP

Na alle recente gebeurtenissen is het de vraag of het Europees kampioenschap van 2016 gehouden kan worden zonder terroristische aanslagen. Om mensen goed up to date te houden wat betreft de situatie in Frankrijk heeft de Franse overheid een app online geplaatst. Het gaat om SAIP, een app die ook in het Engels te gebruiken is en waarbij bezoekers op de hoogte worden gehouden wat betreft eventuele dreiging.

Saip

SAIP is gratis te downloaden in Google Play en in de App Store.

  • SAIP

GRPPY

GRPPY is de ideale app voor vriendengroepen die regelmatig het probleem hebben dat er iets betaald moet worden waarbij de kosten worden verdeeld. Met de app van de startup van Rabobank kun je een pot bijhouden. Via iDEAL kun je vervolgens jouw bijdrage storten in de pot. Zo kan iedereen voortaan dus mee betalen zonder dat je dat constant met elkaar hoeft te regelen. Ook kun je bijvoorbeeld een penningmeester aanwijzen.

GRPPY is gratis te downloaden in Google Play en in de App Store.

  • GRPPY

Flamingo for Twitter

Ben jij de normale Twitter-app inmiddels ook zat, dan heeft Sam Ruston de ideale oplossing voor jou in petto. Hij is op de markt gekomen met een nieuwe Twitter-app genaamd Flamingo. Het gaat op dit moment weliswaar nog om een bètaversie, maar over het uiterlijk kunnen we zeker te spreken zijn. Mocht jij dat zelf nog niet helemaal zijn, dan kun je altijd nog de kleuren aanpassen.

De bètaversie van Flamingo for Twitter is voor €1,59 te downloaden in Google Play.

  • Flamingo for Twitter

Euro Football 2016

Nu het Europees kampioenschap is begonnen, is ook de app Euro Football 2016 eentje die je zeker wel bij de hand kunt hebben. Zo kun je niet alleen bijhouden wat de stand is, maar kun je ook nieuws volgen, statistieken bekijken en informatie verkrijgen over de stadions. Met deze app mis je dus echt helemaal niets meer van het EK en dat ook nog eens met een prachtig design.

Euro 2016 Football

Euro Football 2016 is gratis te downloaden in Google Play.

  • Euro Football 2016
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.