Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #15

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de wekker-app SleepCast.

Plus supermarkt

Deze week starten we dit artikel met een app die tot op heden overladen wordt met positieve reacties. Het gaat om de gloednieuwe app van PLUS waarin het mogelijk is om een boodschappenlijstje samen te stellen. Het makkelijke van de app is dat je de boodschappen ook op loopvolgorde kan neerzetten van jouw PLUS supermarkt. Zo hoef je dus voortaan niet meer heen en weer door de winkel te lopen om je kar vol te krijgen. Ook kun je vanuit de app direct jouw boodschappen bestellen.

Plus app

Plus supermarkt is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Plus supermarkt

Tikkie van ABN Amro

Ook ABN Amro is met een nieuwe applicatie gekomen. De Nederlanse bank heeft een app gemaakt waarmee het mogelijk is om mensen een bedrag en linkje te sturen via bijvoorbeeld WhatsApp waarna ze vervolgens direct kunnen betalen via iDeal. De nieuwe app heet Tikkie en zorgt er dus voor dat je voortaan nóg makkelijker betalingen kunt doen.

Tikkie is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Tikkie

Avast Photo Space

Avast Photo Space is dé oplossing voor iPhone-gebruikers die vaak last hebben van te weinig opslagruimte. De applicatie zorgt er namelijk voor dat je zelf kunt kiezen op welke clouddienst jouw foto’s opgeslagen moeten worden. Zo wordt het interne opslaggeheugen van jouw iPhone dus ontzien. Alleen geoptimaliseerde versies van foto’s worden op jouw smartphone bewaard. Een echte aanrader dus.

Avast Photo Space

Avast Photo Space is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Avast Photo Space

SleepCast

Een wekker-app is anno 2016 natuurlijk niet nieuw meer, maar toch behandelen we in dit artikel ook SleepCast. De app zorgt er namelijk voor dat je afspeellijsten toe kan voegen aan verschillende alarmen. Daarbij kun je er dan ook voor kiezen om de nummers af te laten spelen op een extern apparaat. Je kunt er tevens voor kiezen om muziek te luisteren tot een bepaald tijdstip. Er zit namelijk ook een timer-functie in.

SleepCast

SleepCast is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Avast Photo Space

My Eye Spy

Last, but not least is een app die gemaakt is naar aanleiding van een spel dat we waarschijnlijk allemaal wel eens gespeeld hebben. De app heet My Eye Spy. Waarschijnlijk dat de Engelse naam niet direct een belletje laat rinkelen, maar de naam Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet… zal dat ongetwijfeld wel doen. Het spel gaat er wel iets anders aan toe dan we gewend zijn. Zo kun je de game spelen met een vriend of vriendin die niet eens bij jou in de buurt is. Dat komt doordat de app gebruik maakt van foto’s. Deze kunnen zelf gemaakt zijn of geselecteerd worden in de app.

My Eye Spy is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Avast Photo Space

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.