Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #22

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2016, 10:41 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het spel She Wants Me Dead.

She Wants Me Dead (gratis)

Hoofdrolspeler Max is in de problemen. Hij heeft zijn kat Lula boos gemaakt en nu wil dat beest hem grijpen. Ze is niet alleen boos, maar ook heel gemeen en verdorven. Het enige dat nog gevaarlijker is dat Lula zelf, zijn haar vallen die ze voor Max heeft neergezet. She Wants Me Dead is een sidescrolling platform-titel waarin de speler de taak krijgt Max door de levels heen te krijgen, zonder dat ‘ie daarbij het loodje legt. Het spel is gratis te downloaden op Android en iOS, maar bevat wel enkele in-app-aankopen voor meer opties.

  • She Wants Me Dead

One Tap Tennis (gratis)

Games omtrent tennis kunnen soms nogal ingewikkeld zijn met een heuse carrièremodus en personages die je tot op het bot kunt vormgeven. Of ze zijn juist heel over de top en daardoor wat simpeler. Of ze zijn gewoon ontzettend simpel, zoals de naam One Tap Tennis al doet vermoeden. In dit spel krijg je de taak te tennissen. Komt de bal aangevlogen, dan tap je op het scherm. Je hoeft niet te lopen en ook geen rare praktijken uit te halen; je tapt gewoon. In feite combineert deze titel het uiterlijk en unlock-systeem van Crossy Road met de gameplay van Pong.

  • One Tap Tennis

Sparkwave (gratis)

In dit nieuwe spel van uitgever Crescent Moon Games kun je naar links en naar rechts navigeren. Je doel is om zo ver als mogelijk in een level te komen, zonder af te gaan. De levels bestaan uit hexagonen vormen. De gameplay is lekker snel en kan behoorlijk intens worden, dus wees gewaarschuwd. Je kunt onderweg pickups oprapen die de gameplay kunnen vergemakkelijken of verbeteren. Ook zijn er in-app-aankopen aanwezig die de advertenties weghalen. Het zijn gelukkig geen hoge bedragen.

  • Sparkwave

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.