Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #23

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het nieuwe Goat Simulator-spel.

Goat Simulator: Waste of Space (4,99 euro)

Net wanneer je denkt dat het niet echter kan met die games, brengt Coffe Stain Studios een nieuw deel binnen de Goat Simulator-serie uit: Waste of Space. Die titel mag je best letterlijk nemen, omdat de gameplay in dit deel net zo afwezig is in de vorige delen en dus behoorlijk wat onnodige ruimte innemen op je smartphone of tablet. Er is een gebrek aan regels, verhaallijnen, boeiende personages en meer – maar juist omdat de game zo goddeloos is, brengt het een hoop dom plezier met zich mee. Even weer wat anders dan die serieuze titels.

  • Goat Simulator: Waste of Space

Brothers: A Tale of Two Sons (3,29 euro / 4,99 euro)

In Brothers: A Tale of Two Sons maken we kennis met een zieke vader die vecht voor zijn leven. Zijn twee zoons besluiten op avontuur te gaan zodat ze een medicijn kunnen vinden voor hun vader. Het wordt de jongens onderweg niet eenvoudig gemaakt, aangezien er een hoop gevaren, vallen en vijanden op de loer liggen. In dit spel bestuur je de twee broers tegelijkertijd. Dat is enorm wennen; wanneer je echter de besturing onder de knie hebt, dan wacht er een groots avontuur op je, met leuke gameplayelementen en verhalen.

brothers-a-tale-of-two-sons

  • Brothers: A Tale of Two Sons

Heroes of Loot 2 (2,39 euro / 1,99 euro)

Heroes of Loot 2 is een dungeon crawler die de speler constant levels kan presenteren op basis van willekeurig gegeneerde content. Het doel is zo ver mogelijk te komen met de middelen die je hebt en met de nieuwe vaardigheden die je krijgt. Dit nieuwe deel leunt op een tagteam-systeem, waar je zelf een team van twee personages kunt samenstellen. Met de juiste combinaties maak je mooie combo’s en kunt je die lastige puzzels in de kerkers oplossen. De game kost eenmalig rond de twee euro en heeft geen in-app-aankopen.

  • Heroes of Loot 2

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.