Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #24

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het spel Game Studio Tycoon 3.

Game Studio Tycoon 3 (4,27 euro / 4,99 euro)

Games zijn vandaag de dag populairder dan ooit. En dat zorgt ervoor dat er ook een hoop gamemakers zijn die van games maken hun beroep willen maken. En dan heb je nog de mensen die het wel leuk vinden om zich met games bezig te houden, maar dan op een geheel ander niveau – binnen een game, als gamemanager. Het is behoorlijk meta, maar dat mag de pret niet drukken. Zeker niet omdat we al met het derde deel in deze serie te maken hebben. Deze versie bevat meer genres, game-evenement en zeven concurrerende ontwikkelaars.

game-studio-tycoon-3

  • Game Studio Tycoon 3

Castles of Mad King Ludwig (7,49 euro / 6,99 euro)

Castles of Mad King Ludwig is een bordspel waar de speler een kasteel bouwt voor een koning die losjes gebaseerd is op een excentrieke, Europese kroondrager. Deze digitale versie, voor Android en iOS, volgt de regels van dat spel nauw en stelt spelers in staat het tegen een AI of je vrienden op te nemen, in een offline multiplayermodus waar je de tablet of smartphone doorgeeft. Er is ook een modus waarin je de basis van de game leert, mocht je er nog niet bekend mee zijn. Er zijn géén in-app-aankopen of uitbreidingen zichtbaar in de game.

  • Castles of Mad King Ludwig

VOEZ (gratis)

Op het eerste gezicht lijkt het spel VOEZ niet heel bijzonder te zijn. Het is een ritme-/ muziekspel waar je op de maat van de muziek verschillende handelingen moeten verrichten, zoals vegen, tappen en meer. Het doel is om de meeste punten te halen. Dat klinkt allemaal behoorlijk standaard, maar de stijl en de vormgeving van het spel maken er toch een unieke ervaring van. Daarnaast zijn er een hoop muziekgenres vertegenwoordigd, waardoor de klanken niet snel overeen zullen komen. In het spel kun je vergrendelde levels ontgrendelen met geld.

voez

  • VOEZ

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.