Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #25

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het spel _PRISM op Android en iOS.

_PRISM (3,24 euro / 2,99 euro)

De game _PRISM wordt omschreven als ‘een visueel aantrekkelijk avontuur door een microcosmisch universum’. Je krijgt als speler de taak een hoop driedimensionale puzzels op te lossen door vormen aan te raken en patronen uit te vouwen. Elk level combineert een hoop elementen: een behoorlijk fijn design, mythologie en intuïtieve elementen wisselen elkaar in een hoog tempo af, waardoor je wellicht zelfs in een meditatieve gemoedstoestand terechtkomt. De makers raden overigens aan alle games en apps af te sluiten voordat je aan _PRISM begint.

  • _PRISM

Hero Siege: Pocket Edition (9,99 euro)

Hero Siege: Pocket Edition is één van die populaire games van Steam die nu ook op mobiele apparaten speelbaar is. Het is een hack-and-slash dungeon crawler: dat betekent dat je om de haverklap het scherm vrijmaakt van zwermen aan vijanden, terwijl je je een weg baant door het doolhof van het level. De game is in 2D en bevat een roguelike setup, inclusief permadeath en dat betekent weer dat wanneer je doodgaat, je helemaal opnieuw moet beginnen. De actie kan wat heftig zijn, dus is het maar goed dat er ook controllers worden ondersteund.

  • Hero Siege: Pocket Edition

Station Manager (4,99 euro / 5,99 euro)

Hier op de redactie hebben we een zwak voor games van Kairosoft. Ze zijn allemaal simpel in opzet, maar kunnen een gigantisch verslavende werking op de speler hebben. De nieuwste in de serie van deze ontwikkelaar is Station Manager. Je krijgt de taak een trein- of metrostation te onderhouden en vorm te geven, terwijl je je zeggenschap uit over de winkels en faciliteiten en zelfs de treinen die voorbijkomen. Je kunt verschillende treinstelsels aan elkaar koppelen voor het maximale gemak van je reizigers – laat de NS maar eens zien hoe het moet.

station-manager

  • Station Manager

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.