Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deus Ex GO wordt deze zomer uitgebracht voor mobile

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2016, 18:35 CategorieAndroid

Deus Ex GO is een turn-based infiltratiepuzzelspel in een gestileerde interpretatie van het Deus Ex-universum, van dezelfde makers als Lara Croft GO. Het spel wordt deze zomer uitgebracht voor telefoons en tablets. Waarschijnlijk alleen voor Android en iOS, maar dat is niet zeker.

Deus Ex GO: van de makers van Lara Croft GO

De Japanse speluitgever Square Enix heeft vandaag een nieuwe game in de GO-serie aangekondigd, dezelfde serie waar spellen als Lara Croft GO en Hitman GO ook onder vallen. Het gaat hier om Deus Ex GO, een turn-based infiltratiepuzzelspel in een gestileerde interpretatie van het Deus Ex-universum. De game wordt ook gemaakt door dezelfde studio die eerder verantwoordelijk was voor de twee andere populaire GO-titels, namelijk Square Enix Montreal. Deze game moet qua design, graphics en sociale interactie een stapje verdergaan.

Als dubbelagent Adam Jensen maak je gebruik van hacking, gevechten en augmentaties om de pittigste puzzels van de hele GO-serie op te lossen. Je werkt samen met je bondgenoten in TF29 en het Juggernaut Collective om locaties te infiltreren en de samenzwering achter een terroristisch complot bloot te leggen. Square Enix geeft aan dat Deus Ex GO deze zomer wordt uitgebracht voor smartphones en tablets. Waarschijnlijk in elk geval voor Android en iOS dus, en wellicht ook een Windows-versie – maar daarover heeft de uitgever niets bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.