Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit is de naam van Android N: Android Nougat

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2016, 18:14 CategorieAndroid

Google heeft via Snapchat de naam voor Android N bekendgemaakt. Het is wellicht geen verrassende naam, maar het is toch echt Android Nougat geworden. Voortaan kunnen we dus met de naam Nougat naar de nieuwste versie van het besturingssysteem verwijzen.

Android Nougat wordt de naam van Android N

Google heeft vandaag de naam van Android N bekendgemaakt. Traditiegetrouw maakt de zoekmachinegigant de naam nooit meteen bekend wanneer de nieuwste versie van het besturingssysteem wordt aangekondigd, zodat er nog ergens over gespeculeerd kan worden wanneer het gros van de (of soms alle) functies al naar buiten is gebracht. Maar vandaag is dus de kogel door de kerk. Het wordt niet Namey McNameface, niet Android Nutella en ook niet wat anders, aangezien Google de naam Android Nougat via Snapchat naar buiten heeft gebracht.

Nougat wordt dus de nieuwste versie van het populaire besturingssysteem, dat na de zomer wordt uitgebracht. Eerst natuurlijk voor de Nexus-apparaten die nog van updates worden voorzien (check hier de lijst) en daarna langzaamaan door andere fabrikanten. Maar dat kan nog wel even duren (niet alle Lollipop-toestellen draaien nu op Marshmallow), aangezien andere fabrikanten hier vaak geen haast bij hebben. Android Nougat brengt een hoop nieuwe functies met zich mee, zoals splitscreen en verbeterde notificaties en nog veel meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.