Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dragon Islands is een rpg voor berichtendienst Telegram

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2016, 15:47 CategorieAndroid

Chatbots kom je in allerlei vormen en maten tegen. Ze kunnen ons helpen met dagelijkse dingen, maar ons ook vermaken met games van weleer. Dragon Islands is zo’n bot in de vorm van een game, die een ouderwetse rpg is op basis van tekst.

Dragon Islands is een bot voor Telegram

Binnen de berichtendienst Telegram is het nu mogelijk een ouderwetse rpg (role playing game) te spelen, die helemaal op basis van tekst is. Het spel heet Dragon Islands en is een massive multiplayer online (mmo) rpg. De game maakt gebruik van chatbots, artificiële intelligenties, die met de speler kunnen communiceren via berichten. De gameplay is gebaseerd op MUDs (multiuser dungeon), een van de eerste populaire vormen van online gaming. Nu heeft de AI al meer dan een miljoen berichten verstuurd – terwijl de game nog niet gelanceerd is.

Ben je benieuwd geworden naar de mmorpg voor Telegram, die volledig op tekst gebaseerd is? Heb je wel weer eens zin om zo’n ouderwets spel te spelen of vraag je je gewoon af hoe dat was, dertig jaar geleden? Dan kun je nu Dragon Islands downloaden vanuit de Telegram Bot Store. Ook vind je de ontwikkelaar van het spel op Kickstarter, waar je het project kunt steunen. Het team hoopt iets meer dan elf duizend dollar op te halen. Momenteel staat de teller op meer dan 1100 dollar, met nog 28 dagen te gaan. Gaat het de ontwikkelaar lukken?

  • Telegram
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.