Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Drie varianten van de Xiaomi Mi Note 2 op komst’

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2016, 10:44 CategorieAndroid

Er is mogelijk informatie gelekt over de Xiaomi Mi Note 2, waaruit blijkt dat de Chinese fabrikant waarschijnlijk drie versies van de phablet wil uitbrengen. Eén van die modellen zou naar verluidt een gebogen scherm gaan krijgen.

‘Drie varianten van de Xiaomi Mi Note 2 op komst’

De Xiaomi Mi Note 2 moet de opvolger gaan worden van de populaire 5,7″-phablet Xiaomi Mi Note. Officieel is er nog niets over het apparaat bekendgemaakt; vandaag lijkt er echter al informatie over de phablet te zijn gelekt. En met ‘phablet’ bedoelen we eigenlijk ‘phablets’, aangezien Xiaomi mogelijk drie verschillende versies van de Mi Note 2 wil gaan uitbrengen. Eén van die modellen zou zelfs een gebogen scherm krijgen. Dat is toch wel een nieuwe trend te noemen, sinds de introductie van de Samsung Galaxy Note Edge in 2014.

Het basismodel zal echter een enkele camera op de achterkant, hifi-audio en een quick charge-functie voor de accu gaan krijgen. Het tweede model krijgt eveneens hifi-audio, maar dan met twee camera’s aan boord en meer opties met betrekking tot het snelle opladen. Het derde model, met een gebogen scherm, krijgt een nog snellere quick charge-functie, WiFi Lite en ook twee camera’s op de achterkant. Xiaomi zelf heeft nog niets bekendgemaakt over de Xiaomi Mi Note 2. Over de prijs en beschikbaarheid is ook nog niets bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.