Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dropbox brengt updates uit voor Android-, iOS- en Windows-apps

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2016, 10:51 CategorieAndroid

Dropbox brengt verschillende, nieuwe productiviteits-tools uit om workflows mee te vereenvoudigen, een unified werkplek te creëren en data veilig te houden. De tools worden uitgebracht als updates voor de apps die beschikbaar zijn op Android, iOS en Windows.

Download de update voor Dropbox

Dropbox brengt verschillende, nieuwe productiviteits-tools uit om workflows mee te vereenvoudigen, een unified werkplek te creëren en data veilig te houden. De tools worden uitgebracht als updates voor de apps die beschikbaar zijn op Android, iOS en Windows.

Workflows is een nieuwe tool, die is ontwikkeld om ideeën binnen Dropbox handig bijeen te brengen op de volgende manieren:

  • Scan documenten in Dropbox: Door middel van document scanning is de mobiele app van Dropbox te gebruiken om scans van whiteboards, bonnen en aantekeningen bijeen te brengen. Dropbox Business-gebruikers kunnen bovendien de gescande items doorzoeken.
  • Creëer Office docs op de mobiel: Wanneer een idee zich beter leent voor een Office doc dan voor een servetje, is de nieuwe plus button te gebruiken om direct nieuwe Word, PowerPoint en Excel-bestanden te maken vanaf een mobiel apparaat. Deze worden automatisch op Dropbox opgeslagen.
  • Beheer foto’s vanaf de computer: Voor Dropbox Basic-gebruikers die hun telefoon gebruiken om herinneringen en ideeën vast te leggen, is de manier aangepast waarop de camera uploadswerken. Verbindt een computer aan het Dropbox-account om beter bij foto’s te kunnen en deze te ordenen en verwijderen, zonder een gebrek aan ruimte te krijgen.

Om ideeën te realiseren, moeten teams steeds sneller kunnen samenwerken; dat kan met de unified werkplek. Werk is overal: in de cloud, op het bureaublad, via email en op verschillende apparaten. Personen, bestanden en apps komen nu samen in Dropbox:

  • Deel bestanden en mappen direct vanaf het bureaublad: Right-click op een bestand of map in Mac Finder of Windows Explorer en deel rechtstreeks via het bureaublad. Dit zonder te hoeven omleiden via het web of een link in de email te delen.
  • Voeg opmerkingen toe aan een specifiek deel van een bestand: Het kan lastig zijn om eenheid te vinden in alle opmerkingen die binnenkomen via emails, chat en tekst. Deze feature wordt vooral gebruikt in ontwerpsoftware: het toevoegen van opmerkingen aan een specifiek deel van een bestand. Geef precieze feedback door het markeren van een tekstgedeelte of afbeelding, op iedere plek van een bestands-preview.

Om ongeplande edits tegen te gaan en ongewenste contributies te weren, is je data nu ook beter beveiligd:

  • Preview eerdere versies: Versiegeschiedenis is een makkelijker manier om oude bestanden terug te halen. Nu is er de mogelijkheid om eerdere file versions te previewen voordat deze worden hersteld, zodat er zeker de goede versie wordt gebruikt.
  • Deel met meer controle: Deel een enkel bestand met specifieke mensen die moeten inloggen om het bestand te zien. View-only access voor gedeelde mappen is nu voor alle gebruikers beschikbaar.
  • Dropbox
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.