Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

EA brengt companion app uit voor Mirror’s Edge Catalyst

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 19:54 CategorieAndroid

Electronic Arts heeft een companion app uitgebracht voor Mirror’s Edge Catalyst, die nu vanuit Google Play te downloaden is: Mirror’s Edge Companion. Op moment van schrijven is de app nog niet verkrijgbaar in de App Store voor iOS.

Download Mirror’s Edge Companion

Electronic Arts heeft vandaag een companion app uitgebracht voor de game Mirror’s Edge Catalyst. Dit is het vervolg op een populaire titel van bijna tien jaar geleden, die het financieel niet helemaal waarmaakte. Desondanks krijgen we 9 juni de kans om het verhaal van Faith, het hoofdpersonage, verder mee te beleven in een geheel nieuw avontuur. En omdat veel gamers ook een moderne smartphone en / of tablet hebben, brengt de uitgever tevens een mobile app uit die de ervaring op de consoles en pc’s wellicht kan verbeteren met enkele features.

Eén van de belangrijkste onderdelen binnen Mirror’s Edge Catalyst, zijn de Social Play-features. In deze modus nemen verschillende spelers het tegen elkaar op in uiteenlopende uitdagingen. De companion app speelt hierop in door te laten zien waar je vrienden zich in de grote stad zich begeven en laat je weten wanneer één van je records is verbroken. Ook kun je middels deze app je user generated content en andere uitdagingen managen. De app is nu verkrijgbaar voor Android; op moment van schrijven is er nog geen iOS-versie gespot in de App Store.

  • Mirror's Edge Companion
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.