Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste Asus ZenFones krijgen Android 6.0 Marshmallow-update

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2016, 10:22 CategorieAndroid

Eerder dit jaar beloofde Asus zijn gebruikers al dat een aantal van zijn smartphones nog voor het eind van het tweede kwartaal (voor eind juni dus) konden gaan profiteren van de Android 6.0 Marshmallow update. Het bedrijf heeft zich aan zijn woord gehouden, want volgens onder andere Phone Arena zijn de eerste toestellen bekend die de nieuwste update krijgen.

Welke modellen krijgen Android 6.0 Marshmallow?

Op dit moment zijn de eerste drie smartphones bekend die op dit moment al gebruik kunnen gaan maken van de update. Het gaat om de ZenFone 2 Laser 5 inch (ZE500KL), de ZenFone 2 Laser 5,5 inch (ZE550KL) en de ZenFone Max (ZC550KL). Gebruikers van die toestellen kunnen naar de instellingen gaan van hun smartphone en vervolgens klikken op toestel-info. Daar kan er bekeken worden of de systeem-update al geïnstalleerd kan worden. Door de update zullen ook een aantal voorgeïnstalleerde apps van Asus verdwijnen van de smartphone, waaronder de kalender van Asus.

Het is de bedoeling dat in de toekomst ook de volgende apparaten gebruik kunnen gaan maken van Android 6.0 Marshmallow:

  • Asus ZenFone 2 (ZE550ML, ZE551ML)
  • Asus ZenFone 2 Laser (ZE500KG, ZE551KL, ZE600KL, ZE601KL)
  • Asus ZenFone 2 Deluxe (ZE551ML)
  • Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition (ZE551ML)
  • Asus ZenFone Zoom (ZX551ML)
  • Asus PadFone S (PF500KL)
  • Asus ZenFone Selfie (ZD551KL)
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.