Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste hoesjes iPhone 7 Plus al opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2016, 14:59 CategorieiPhone

De eerste hoesjes voor de iPhone 7 Plus zijn mogelijk al opgedoken, waardoor we meer over het design te weten zijn gekomen. Of de hoesjes zijn gemaakt op basis van de geruchten is niet duidelijk, maar we zien in elk geval een dual-camera aan de achterkant zitten.

Eerste hoesjes voor de iPhone 7 Plus

Vandaag zijn er online hoesjes voor de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus verschenen. De hoesjes geven het idee dat Apple bar weinig aan het algemene design van de smartphones wil veranderen. Wel zien we op de achterkant een grote opening zitten, met daaronder een dual-camera-systeem. Daar bestaat al maanden een gerucht over en nu lijkt het er dus op dat Apple voor zo’n systeem kiest. Het kan natuurlijk altijd zijn dat deze hoesjes gemaakt zijn op basis van de geruchten en tot de officiële aankondiging kunnen we dat niet met zekerheid stellen.

iphone-7-plus-hoesjes-2

Verder zien we aan de onderkant, eveneens op de achterkant, de Smart Connector zitten, waar ook al geruchten over waren ontstaan. Apple zou een nieuwe lijn met accessoires uit willen brengen, waardoor je onderweg ook op een iPhone 7 Plus zou moeten kunnen werken. Wat verder opvallend is, is dat de hoesjes geen ruimte hebben overgelaten voor de koptelefoonaansluiting. Over die aansluiting wordt gezegd dat Apple hem wil inwisselen voor de Lightning-poort. Dat betekent dat je dus een Lightning-to-headphone-adapter nodig zou hebben.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.