Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste screenshots Batman – The Telltale Series vrijgegeven

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 9:07 CategorieGaming

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft zondag de eerste screenshots vrijgegeven van Batman – The Telltale Series. Nu weten we hoe de titulaire held oogt. De eerste aflevering van deze gloednieuwe serie moet in de zomer van dit jaar verschijnen.

Zo ziet Batman er uit in zijn Telltale-verhaal

Dit weekend heeft spelontwikkelaar Telltale Games – bekend van The Walking Dead, The Wolf Among Us en meer spellen met een meeslepend verhaal – de eerste beelden vrijgegeven van Batman – The Telltale Series. In deze game speel je niet alleen als Batman, maar ook als Bruce Wayne (de man achter het masker en de cape). Er wordt ook een hoop met consequenties gedaan. Wat je doet als de Bat kan effect hebben op Wayne – en andersom. Er komen problemen aan waarin je de keuze krijgt die te tackelen als de miljardair of de vleermuisman.

batman-telltale-games-1

Daarnaast zal deze Batman-game heel fris moeten gaan aanvoelen en zich afspelen in deze tijd. Ook zal deze Batman geheel nieuw en niet gebaseerd zijn op de comics, films of games. Het verhaal zal zich concentreren op de held en Bruce en dus bijvoorbeeld niet op Robin. Wel komen personages als Vicky Vale, Alfred en meer voorbij. Wat we qua vijanden mogen verwachten, wordt nog even geheim gehouden. Overigens is het ook zo dat de gemaakte keuzes consequenties kunnen hebben voor de personages waar Bruce een relatie mee heeft.

batman-telltale-games-2

batman-telltale-games-3

batman-telltale-games-4

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.