Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ES File Explorer op Android van een grote update voorzien

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2016, 10:08 CategorieAndroid

De makers van de eens zo populaire file manager ES File Explorer hebben laten weten dat er nu een grote update beschikbaar is voor de Android-applicatie. De gebruikersbasis van deze apps is inmiddels wel flink geslonken, aangezien er met een eerdere update adware werd toegevoegd.

Download nu de update voor ES File Explorer

De ES File Explorer is één van de meest populaire Android file managers van dit moment, ook al is de gebruikersbasis flink geslonken na het debacle met de adware die met de vorige update werd gepresenteerd. Het betrof hier een ‘charging boost’, waarvan niet duidelijk was wát het deed, totdat bekend werd dat het helemaal niets deed en alleen advertenties liet zien. Dat is foute business. Desondanks heeft de file explorer nog steeds meer dan 100 miljoen installaties op zijn naam staan, dus is er nog genoeg ruimte voor verbetering.

En die verbetering is er gekomen in de vorm van een nieuwe update, die voornamelijk de user interface aanpast. De homescreen is helemaal opnieuw vormgegeven, waardoor zelfs gebruikers van het eerste uur even zullen moeten wennen. Dit nieuwe design moet ervoor zorgen dat je eenvoudiger door de app navigeert. Er zijn meer snelkoppelingen beschikbaar, waaronder de opties ‘new files’, waar je de meest recent aangemaakte bestanden aantreft. De update wordt nu langzaam uitgerold. Duurt het te lang, dan vind je de update op APK Mirror.

  • ES File Explorer
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.