Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evernote beperkt gratis versie, past abonnementsprijzen aan

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2016, 9:19 CategorieAndroid

Evernote heeft aangekondigd dat de huidige abonnementsprijzen worden verhoogd, terwijl de gratis te gebruiken versie beperkt zal worden. Zo is het nu niet meer mogelijk meer dan twee apparaten te laten synchroniseren met je Evernote-data.

Evernote verhoogt prijzen, beperkt gratis variant

Evernote, een populaire applicatie voor het maken van notities en meer, heeft grote veranderingen aangekondigd. Momenteel biedt de app drie abonnementen aan: Basic, Plus en Premium. Het duurste abonnement kostte altijd 39,99 euro paar jaar en gaat nu naar 59,99 euro per jaar. De Plus-variant kent ook een behoorlijke hoge stijging: van 19,99 euro naar 29,99 euro per jaar. De reden achter de prijsstijging is volgens het bedrijf simpel: het wil nooit je gebruikersdata willen doorverkopen om het hoofd boven water te kunnen houden.

Ook wil Evernote zijn gebruikers nooit advertenties laten zien. Tel daarbij op dat het team ontzettend werk in de apps heeft gestoken en je hebt de rechtvaardiging compleet. Mocht je er nu aan denken over te stappen op de Basic-versie, die gratis is, dan is het goed om te weten dat je slechts twee apparaten kunt aanmelden voor je datasynchronisatie (voorheen was dat aantal niet beperkt). Gebruik je de app dus op je pc, smartphone en tablet, dan kun je er al eentje afschrijven. Ook wanneer je meer dan twee computers gebruikt (voor je werk).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.