Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evernote haalt belangrijke feature achter betaalmuur vandaan

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2016, 9:33 CategorieAndroid

Evernote heeft bekendgemaakt een belangrijke feature achter de betaalmuur van de applicatie vandaan te halen, waardoor die nu gratis beschikbaar is. Het gaat hier om de mogelijkheid je notities achter een vergrendeld scherm te plaatsen.

Evernote maakt betaalde feature gratis

Vandaag hebben we nieuws dat niet elke dag voorbij komt. Een bedrijf achter een populaire applicatie heeft namelijk bekendgemaakt dat een feature nu gratis te gebruiken is, terwijl daar eerst altijd betaald voor moest worden. Het gaat hier om de populaire notitie-applicatie Evernote. De mensen die niet hebben betaald voor de app krijgen nu ook de mogelijkheid hun notities achter een vergrendeld scherm te plaatsen. Nu hebben zowel betalers als niet-betalers toegang tot deze feature. Je hoeft er de app niet eens voor te updaten.

Het lijkt er namelijk op dat het hier om een server-side switch gaat. De laatste update die voor de Evernote-app werd uitgebracht is van 16 juni 2016, terwijl gebruikers pas sinds deze week het verschil hebben opgemerkt. Waarom Evernote de feature gratis gemaakt heeft, is niet duidelijk. Mogelijk heeft het bedrijf gerealiseerd dat het geen unique selling point van een app is, maar juist een middel om mensen naar je app te krijgen wanneer het gratis is. Heb je de applicatie nog niet uitgeprobeerd? Je vindt hem via de onderstaande links.

  • Evernote
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.