Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger verkrijgbaar als Windows 10 Mobile-app

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2016, 10:02 CategorieApplicaties

Facebook heeft vandaag de app van Facebook Messenger als officiële (native) Windows 10 Mobile-app uitgebracht. De app is nu te downloaden. De update voor de applicatie voegt een hoop nieuwe features toe die voorheen alleen in de bèta voorkwamen.

Download Facebook Messenger voor Windows 10 Mobile

Facebook Messenger heeft vandaag een grote update ontvangen voor Windows 10. De app is nu namelijk geoptimaliseerd voor Windows 10 Mobile, en dan niet alleen meer in bèta. Veel features die voorheen ook alleen in de bèta voorkwamen, zijn eveneens geïntroduceerd in de officiële nieuwe en native versie van Messenger. Door deze update lijkt de applicatie ook meer op de desktopversie die je kunt downloaden voor Windows 10, op pc’s en tablets. Maar er zijn ook aspecten aanwezig die minder goed in de smaak vallen bij de gebruikersbasis.

Zo kun je wel gif-plaatjes versturen, de achtergrondkleur veranderen, je gebruikersnaam aanpassen en meer, veel gebruikers geven aan functies en features nog steeds te missen. De transparante live tile is verdwenen en de connectie met de officiële Facebook-app kan ook verdwijnen als je van profiel wisselt. Ook beschikt niet iedereen over de mogelijkheid te bellen met de app en vinden veel mensen het jammer dat het hier om een iOS-port gaat en niet om een universele Windows-applicatie. Het is niet duidelijk of Facebook iets met de feedback gaat doen.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.