Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fallout Shelter wordt voorzien van missies

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 8:48 CategorieAndroid

Bethesda heeft tijdens zijn E3-presentatie bekendgemaakt dat de game Fallout Shelter wordt voorzien van missies. Ook komt er een Windows-versie aan van het populaire spel waar inmiddels zo’n vijftig miljoen spelers op geregistreerd staan.

Fallout Shelter krijgt missies

Tijdens de eerste E3-presentatie van Bethesda, vorig jaar, kondigde het bedrijf Fallout Shelter aan. In deze game ben je een Vault Overseer die in de gaten moet houden of alles nog wel vlekkeloos verloopt in de vault waar jij bent aangewezen als leider. Niet alleen diende de game als opwarmer voor de release van Fallout 4 (november 2015), ook bleek het spel een groot succes. Inmiddels hebben zich al vijftig miljoen mensen gewaagd aan de titel – daarmee is Shelter meteen een gigantisch succesvolle game voor mobiele apparaten, op Android en iOS.

Dit jaar, eveneens tijdens een presentatie op de gamebeurs E3, kondigt Bethesda een update aan voor Fallout Shelter. Spelers worden namelijk voorzien van missies, waardoor ze nog meer uit het spel kunnen halen. Ook introduceert de ontwikkelaar nieuwe vijanden, locaties en personages voor de game. De missies moeten in juli naar Shelter komen. Ook komt er een pc-versie uit, die je mogelijk ook kunt spelen op je Windows 10-tablet in tabletmodus. Een precieze releasedatum is nog niet gegeven; mogelijk zal de game ook daar gratis zijn.

  • Fallout Shelter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.