Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Flamingo is een Twitter-app waar je veel in kunt aanpassen

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 9:22 CategorieAndroid

Flamingo is een Twitter-applicatie voor Android die de gebruiker ontzettend veel opties geeft met betrekking tot het aanzicht van de app. Zo kun je alle kleuren aanpassen, maar ook aangegeven of je die navigatiebalk onderin beeld wil hebben of niet.

Download Flamingo voor Android

Mocht je de officiële Twitter-app een beetje saai vinden, dan kun je binnen Google Play op Android een hoop alternatieven vinden. Een recent toegevoegd voorbeeld daarvan is Flamingo, een app die de gebruiker ontzettend veel aanpassingsmogelijkheden geeft. Er is slechts één groot ding dat je niet kunt aanpassen en dat is dat er geen knopjes in de tweets binnen je timeline te vinden zijn. Als je een tweet wil retweeten, liken of beantwoorden, dan zul je het berichtje moeten openen, waarna de opties zich vanzelf presenteren.

Maar voor de rest kun je zo’n beetje elk aspect aanpassen. Je hebt invloed op de kleuren (en kunt kiezen uit twaalf pre-sets), maar ook de navigatie door de applicatie. Standaard laat Flamingo je timeline, mentions en berichten zien, terwijl een laatste tab voor andere activiteiten gebruikt kan worden. Ook kun je uiteraard je lijsten en meer bekijken. De navigatiebalk aan de onderkant is weg te halen wanneer je swipen een betere optie vindt, er is een automatische nachtmodus, zelfs ondersteuning voor iets dat lijkt op 3D Touch en nog veel meer.

  • Flamingo for Twitter (Beta)
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.