Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Flipboard ondersteunt Smart Lock op Android

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2016, 13:10 CategorieAndroid

Flipboard heeft een update voor zijn Android-applicatie uitgebracht. De app ondersteunt nu Smart Lock, waardoor je je wachtwoord niet hoeft in te vullen nadat je dat éénmaal gedaan hebt – of je nu een nieuwe Android-smartphone of -tablet hebt of niet.

Download de update voor Flipboard

Google is de strijd aangegaan met het wachtwoord. Het woord dat veel van je persoonlijke data afschermt van mensen die er niets mee te maken hebben, kan nogal moeilijk zijn om te onthouden – zeker wanneer je veel accounts en voor elk account een ander wachtwoord hebt. Tenminste, dat kunnen we van harte aanbevelen. Om dat proces te vereenvoudigen introduceerde de zoekmachinegigant meer dan een jaar geleden de wachtwoordenmanager voor Smart Lock: deze manager onthoudt je wachtwoorden op Android en Chrome.

Daardoor hoef je maar één keer in te loggen. Smart Lock vraagt of die het wachtwoord moet onthouden. Geef je aan van wel, dan kun je altijd inloggen bij een app of website, zonder daarvoor je gegevens in te vullen. En het systeem gaat ook mee naar nieuwe hardware: koop je een nieuwe Android-tablet, dan zal Smart Lock je automatisch inloggen op de apps die de feature ondersteunen. Netflix is daar één van en nu Flipboard dus ook. De update kan op elk moment worden uitgerold. Duurt het je te lang, dan tref je hier het apk-bestand aan.

  • Flipboard: jouw sociale nieuws
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.