Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy S8 voor 2017 krijgt een 4K Ultra HD-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2016, 17:00 CategorieAndroid

Er zijn al geruchten verschenen over de Samsung Galaxy S8, die in 2017 gelanceerd moet worden. Het apparaat zou een 4K Ultra HD-scherm gaan krijgen. Samsung zou voor dit scherm hebben gekozen vanwege een populaire ontwikkeling: virtual reality.

4K Ultra HD voor de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7 Edge is nog springlevend en populair, terwijl we het ondertussen al vaak over de Samsung Galaxy Note 7 hebben gehad. Maar dat weerhoudt de geruchtenmolen er niet van het al over de volgende Galaxy S te hebben, de Galaxy S8. Over dit apparaat wordt gezegd dat het een scherm krijgt met een 4K- / Ultra HD-resolutie. Het gerucht is afkomstig uit China en is dus niet te checken, dus neem het bericht nog met een korrel zout. Desondanks zou het geen vreemde ontwikkeling zijn, vanwege de ontwikkelingen op het gebied van vr.

Wanneer een smartphone een 4K-scherm heeft, levert dat natuurlijk een veel betere ervaring in virtual reality op, omdat er meer pixels zijn om mee te werken (hoewel qhd ook helemaal geen verkeerde resolutie is, natuurlijk). Samsung zelf heeft een vr-bril voor smartphones (de Gear VR), terwijl Google onlangs nog Daydream heeft aangekondigd – wederom twee mooie pilaren voor het gerucht om op te leunen. Sony heeft al een phablet met een Ultra HD-scherm op de markt gebracht. Dit toestel weergeeft alleen mediabestanden in 4K, waar mogelijk.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.