Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Agenda kan nu dat gaatje in je agenda vinden

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2016, 9:44 CategorieAndroid

De reguliere versie van Google Agenda heeft deze week een update gekregen, die kan helpen bij het vinden van het gaatje in je eigen agenda. Een soortgelijke functie werd eerder geïntroduceerd voor de zakelijk variant van de agenda-applicatie.

Download de update voor Google Agenda

Google heeft een update uitgebracht voor Google Agenda. Er wordt een feature toegevoegd die kan helpen bij het vinden van het gaatje in je agenda, een functie die eerder al aan de zakelijke versie van de app werd toegevoegd. Het betreft hier niet precies dezelfde functie, aangezien je deze keer alleen in je eigen agenda kunt kijken en niet in die van een ander. Wellicht is de reden dat dit anders werkt dan de zakelijke versie, omdat je anders mensen toegang moet geven tot je eigen agenda – en dat kan nogal wat privacyzorgen opwekken.

Maar wie weet, komt dat nog. Voor is het dus zo dat wanneer je de nieuwste versie van Google Agenda hebt (die je hier alvast kunt downloaden als je niet op de update wil wachten), de app je kan helpen bij het plannen van een afspraak wanneer je het zelf even niet ziet gebeuren. Mocht je dus altijd een drukke agenda erop nahouden, dan is dit de functie voor jou. Google heeft verder laten weten dat de update binnen nu en enkele weken wordt uitgerold naar iedereen met de app op zijn Android-smartphone of -tablet.

  • Google Agenda
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.