Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt een speciale gif-app uit voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2016, 9:19 CategorieApplicaties

Google heeft een gloednieuwe applicatie uitgebracht voor iOS, waarmee je je Live Photos eenvoudig kunt omzetten in het populaire gif-formaat. De applicatie heet Motion Stills, waarmee het ook mogelijk is bewegende beelden te stabiliseren.

Download Motion Stills voor iOS

Google heeft Motion Stills uitgebracht voor iOS, die de Live Photos omtovert tot vloeiende gif-plaatjes. Een gif is, net als een Live Photo, een bewegend plaatje, meestal van korte duur, die iets moois, grappigs of wat dan ook kan laten zien. Soms kunnen Live Photos er minder goed uitzien dan je wil of voor problemen zorgen wanneer je ze wil delen en Motion Stills van Google lost die problemen op. Niet alleen zorgt de app ervoor dat je gifs er voortaan mooier en stabiel uitzien, ook wordt het nu gemakkelijker om te delen met niet-iOS-eigenaars.

Google maakt gebruik van allerlei technieken en algoritmes om ervoor te zorgen dat bewegende beelden stabiele beelden worden – alsof je een film hebt gemaakt met een virtuele camera die is voorzien stabilisatieapparatuur. Op de blog van Google kun je er meer over lezen, waar de zoekmachinegigant best gedetailleerd uitlegt hoe de techniek precies werkt. Het mooiste is dat je geen internetverbinding nodig hebt om de app te gebruiken. Je downloadt hem gratis uit de App Store en kunt offline direct aan de slag met je Live Photos op iOS.

  • Motion Stills - Create with Live Photos
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.