Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google is benieuwd naar je mening over ‘Chromebook Pro’

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2016, 19:09 CategorieChrome OS

Google heeft binnen zijn eigen enquête-applicatie op Android gevraagd wat mensen zich zouden voorstellen bij het begrip ‘Chromebook Pro’. Zou Google momenteel aan zo’n apparaat werken? Dat is nog helemaal niet te zeggen…

Werkt Google aan een Chromebook Pro?

Google heeft een enquête-app op Android, waarin het bedrijf anonieme vragen voorlegt. Je weet niet van wie ze komen en wat het doel van de enquêtes zijn; daardoor kun je ze ook anoniem en naar eigen invulling invullen. Deze week is er een vraag opgedoken over een apparaat dat Chromebook Pro genoemd wordt. Eén van de vragen luidt: Hoe denk je dat een Chromebook Pro anders is dan een reguliere Chromebook? Omdat het woordje ‘Pro’ aan de naam verbonden wordt, hebben we allemaal zo wel onze gedachten.

Mogelijk denk je net als wij: de Pro is een normale Chromebook qua software, maar een gigantische stap vooruit op het gebied van hardware. Meestal wordt de titel ‘Pro’ gebruikt voor het aangeven van een grote of beter model en dat zou hier, mocht Google er inderdaad aan werken, ook het geval kunnen zijn. Het zou dus om een apparaat als een Surface Pro 4 kunnen gaan, of iets zoals een MacBook Pro – dat is op dit moment gewoonweg niet te zeggen. Op moment van schrijven heeft de zoekmachinegigant ook nog niet gereageerd op de vraag.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.