Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Keep gaat notities automatisch categoriseren

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2016, 12:09 CategorieApplicaties

Google is opnieuw met een update naar buiten gekomen voor Google Keep. Met de nieuwste update van de applicatie kan de app voortaan automatisch jouw notities in een categorie plaatsen. Dat bracht Google op woensdagavond naar buiten via het Twitter-account van Google Docs.

Google Keep gaat automatisch notities categoriseren

Het is duidelijk dat Google in de afgelopen jaren niet stil heeft gezeten en zijn hand heeft weten te leggen op de nodige technologie. Daaruit is nu dus ook een update gekomen waardoor je voortaan niet zelf meer aan hoeft te geven of jou notities bijvoorbeeld geplaatst moeten worden onder de categorie boeken, de categorie eten of de categorie reizen. De tekst wordt geanalyseerd om te bekijken in welke categorie de notitie geplaatst moet worden. De update geldt voor de Android-versie, de iOS-versie en de web-versie. Zo hoef je je dus voortaan niet meer te bekommeren over het op orde houden van jouw notitie-box.

Een andere handige functie die met de update voorschijn is gekomen, is de optie om te zoeken in je notities. Mocht je dus ooit het woord ‘Harry Potter’ hebben gebruikt, kun je dat voortaan intypen en krijg je precies te zien in welke notities dat woord voor komt. Dat voorkomt dus weer een hoop scroll- en zoekwerk.

  • Google Keep

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.