Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Keep laat je notities straks ook vastpinnen

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2016, 10:16 CategorieAndroid

De nieuwste versie van Google Keep stelt gebruikers straks in staat notities ook vast te pinnen aan de bovenkant van het scherm, zodat je ze sneller kunt vinden. Daardoor hoef je er niet lang naar te zoeken wanneer je een flinke collectie met notities hebt – handig voor je boodschappenlijst.

Download de update voor Google Keep

Er is een nieuwe versie van Google Keep beschikbaar. Je kunt het apk-bestand nu downloaden vanaf APK Mirror. Eén van de toekomstige nieuwe features is de mogelijkheid notities vast te pinnen, zodat ze bovenaan de lijst met notities komen te staan. Dat is handig voor wanneer je de app gebruikt voor je boodschappenlijst en je anders steeds moet scrollen om die lijst terug te kunnen vinden. De optie is nog niet geïmplementeerd, maar staat al wel in de broncode. Voor nu moet je het nu doen met labels en hashtags.

Of je bepaalt zelf de volgorde van de notities en plaatst hem alsnog bovenaan, maar dat dien je steeds te herhalen wanneer je een nieuwe notitie maakt. Daarnaast zou het straks ook mogelijk moeten zijn meerdere notities tegelijkertijd vast te pinnen. Tevens komt er een nieuw knopje bij in de interface, die ons dus die mogelijkheid van het vastpinnen aanbiedt. Wanneer de optie wordt gepresenteerd voor Google Keep, is op moment van schrijven niet duidelijk, maar het lijkt ons dat het niet lang meer hoeft te duren.

  • Google Keep
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.