Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert Mijn activiteit voor desktop en mobile

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2016, 11:05 CategorieAndroid

Google heeft een nieuw portaal gelanceerd genaamd Mijn activiteit. Op deze pagina kun je precies zien wat je hebt gedaan met de diensten van het bedrijf. De pagina is overigens te bezoeken vanaf een pc, maar ook vanaf een mobiel apparaat, zoals een tablet.

Check wat je doet op Mijn activiteit

Google heeft Mijn activiteit gelanceerd. Dit is een pagina op het internet die je kunt bezoeken, waar je alles over jezelf in relatie met Google-producten kunt terugvinden (alleen jij hebt toegang tot de data). Wanneer je iets opzoekt via Google Zoeken, Android-gebruikt of iets met een Android-app doet, dan kun je het in het overzicht terugvinden. De data die over je verzameld is, is mooi overzichtelijk weergeven. Gelukkig kun je dit portaal ook gebruiken als een hub waarin je kunt aangeven welke diensten je liever uitschakelt.

Zo kun je bijvoorbeeld je locatiegeschiedenis uitschakelen, mocht je het toch een eng idee vinden dat Google altijd weet waar je bent. Het overzicht wordt weergeven in de kaarten die we kennen van Google Now en andere Google-diensten en wordt aanvankelijk in een gebundeld pakket gepresenteerd. Daarnaast is het mogelijk producten of diensten uit je timeline te halen. De volgende diensten worden ondersteunen door de pagina Mijn activiteit.

 • Advertenties
 • Android
 • Boeken
 • Chrome
 • Ontwikkelaars
 • Express
 • Financieel
 • Goggles
 • Help
 • Afbeeldingen zoeken
 • Maps
 • Nieuws
 • Now
 • Play
 • Play Music
 • Zoeken
 • Winkelen
 • Video’s zoeken
 • Stem & Audio
 • YouTube

In de komende weken zal Google aan je vragen of je mee wil doen met het Web & App-activiteitenprogramma, maar dat is niet verplicht.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.