Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google voegt handige snelkoppelingen toe aan Now on Tap

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2016, 10:05 CategorieAndroid

Mocht je de bètaversie van de officiële Google-applicatie op je Android hebben staan, dan krijg je nu toegang tot handige snelkoppelingen binnen Now on Tap. Met die snelkoppelingen kun je snel reminders en alarmen instellen, bijvoorbeeld.

Meer snelkoppelingen voor Google Now on Tap

Sinds de introductie van Google Assistant voor Google Home, wordt die andere digitale assistent, Google Now on Tap, een beetje overschaduwt. Maar dat weerhoudt Google er natuurlijk niet van alsnog nieuwe, experimentele features toe te voegen aan de app, in dit geval de bètaversie van de applicatie. De nieuwste versie van de mobiele assistent (waar je je hier voor kunt aanmelden) biedt gebruikers namelijk meer handige snelkoppelingen voor op de homescreen aan, waardoor je sneller toegang krijgt tot de functies.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk alarmen en reminders in te stellen door op de snelkoppeling te tappen die je zelf hebt ingesteld. Ook kun je bijvoorbeeld locaties opslaan en daar snel naartoe navigeren. Voorheen kon je wel een snelkoppeling naar Google Now on Tap plaatsen op je homescreen, maar dan werd je doorverwezen naar de dienst – niet naar een specifieke functie. Mocht je je willen aanmelden voor de bèta via de bovenstaande link, houd er dan rekening mee dat het even kan duren voordat je in het bètaprogramma zit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.