Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google voert kleine veranderingen door aan Google Klok

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2016, 9:41 CategorieAndroid

Google heeft een nieuwe versie van Google Klok uitgebracht, die een aantal kleine veranderingen doorvoeren. De update is nu te downloaden via APK Mirror en kan ook elk moment automatisch aankomen op je Android-smartphone of -tablet.

Download de nieuwe versie van Google Klok

Google heeft vandaag een nieuwe versie van Google Klok uitgebracht, die het versienummer naar 4.4 brengt. De update voert een aantal kleine veranderingen door, die niet allemaal even logisch lijken. Zo is de app nu 0,9MB kleiner dan voorheen en krijg je directe controle over de alarmvolumes binnen de instellingen van de applicatie. Ook krijg je nu de optie om een alarm zonder geluid, met alleen een vibratie af te laten gaan. Deze optie staat standaard uit en kun je ook vinden op de pagina van de instellingen van de applicatie.

Een minder logische aanpassing is echter de opstellingen van de knoppen bovenin. Die stonden allemaal verspreid over het scherm, met een bepaalde hoeveelheid ruimte tussen de opties. Nu is dat nog steeds het geval; maar ze zijn niet meer gecentreerd en meer naar links verplaatst. Ook is het zo dat de datum nu meer afkort en in hoofdletters wordt weergeven. Je kunt de nieuwste versie van Google Klok nu downloaden via APK Mirror of wachten totdat het bedrijf de update uitbrengt voor je smartphone of tablet. Dat kan nu elk moment gebeuren.

  • Klok
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.