Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google werkt aan live support-app voor Nexus-apparaten’

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2016, 9:31 CategorieAndroid

Google zou momenteel werken aan een live support-applicatie voor Nexus-apparaten, die mensen moet helpen bij problemen met hun toestel. Zo zouden gebruikers van de app snel in staat zijn een screenshot te maken van hun scherm, zodat anderen kunnen meekijken op afstand.

Gerucht: Google werkt aan live support-app

Er zijn wederom geruchten over Android naar buiten gekomen. Niet alleen zou Android N ons een nieuwe navigatiebalk moeten gaan geven, ook zou Google momenteel werken aan een nieuwe live support-applicatie waarmee het bedrijf mensen op afstand kan helpen met de problemen die zij tegenkomen op hun Nexus-apparaat. Deze app zou alleen geschikt zijn voor Nexus-apparaten en dat is geen gekke gedachte. Google kent zijn toestellen natuurlijk van binnen en buiten en kan mensen dus alleen helpen met die toestellen.

google-live-support-app-gerucht-1

De bovenstaande screenshot is een mock-up. Dat is een afbeelding gemaakt op basis van het echte werk, waar nu nog geen beeldmateriaal van beschikbaar is. Daardoor kan het zijn dat er nog een hoop aan de app verandert, maar voor nu moeten het met de bovenstaande afbeelding doen. Mogelijk kom je in contact met een Google-medewerker via deze app, middels chat of videochat. Het is momenteel niet duidelijk of die medewerkers ook de controle kunnen krijgen over jouw toestel, maar dat lijkt ergens nog onwaarschijnlijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.