Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Groove Music op Windows 10 ontvangt curated playlists

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2016, 8:53 CategorieApplicaties

Microsoft Groove op Windows 10 heeft een update ontvangen, die curated playlists toevoegt. Deze functie was al aanwezig op andere muziekstreamingdiensten. Met de afspeellijsten krijg je muziekaanbevelingen op basis van je eigen smaak.

Download de update voor Groove Music

Microsoft heeft dit weekend de Windows 10-versie van Groove Music, zijn muziekstreamingdienst, van een update voorzien, die de optie ‘curated playlists’ toevoegt. Deze optie is al te vinden in de grootste concurrenten van de dienst (zoals Spotify, Google Play Music en Apple Music) en biedt gebruikers de mogelijkheid aan een afspeellijst vol muziek te ontvangen op basis van hun smaak of activiteiten. Het team achter de applicatie belooft dat de lijsten vaak geüpdatet zullen worden, zodat je vaak terug zult keren naar de nieuwe feature.

Daarnaast zijn luisteraars in staat de playlists op te slaan. Wanneer ze dat doen, dan is het tevens mogelijk zo’n lijst te bewerken. Ook kun je die specifieke lijsten dan offline beluisteren, waardoor je geen internetverbinding nodig hebt voor het beluisteren van die nummers. Helaas is het zo dat de afspeellijsten niet werken met de opgeslagen nummers op je pc. Je dient dus muziek te hebben opgeslagen in OneDrive of een Groove Music Pass te hebben. Wanneer de update precies aankomt, is nu niet bekend – dat die komt, is echter zeker.

  • Groove Music
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.