Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hangouts versie 10.0 ondersteunt nu direct delen

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2016, 10:06 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht voor Hangouts, waardoor media en andere bestanden nu direct te delen zijn met je Hangouts-contacten. Deze feature wordt ook al ondersteund door een aantal andere grote berichtendiensten, waardoor deze toevoeging nu als ‘best laat’ wordt ervaren.

Download nu de nieuwe versie van Hangouts

Google heeft vannacht Hangouts op Android van een update versie. Het gaat hier om versienummer tien, die twee opvallende veranderingen heeft doorgevoerd. Zo is het nu voor Hangouts-gebruikers dingen direct te delen met hun Hangouts-contacten, zoals dat ook met andere grote berichtendiensten mogelijk is. Je kiest een bestand uit en druk daarna op delen. Vervolgens komt er een scherm omhoog met apps, maar ook met contacten (van bijvoorbeeld WhatsApp en Telegram), waar je Hangouts-vrienden ook tussen staan.

Mits je natuurlijk veel via Hangouts communiceert. Alle de mensen met wie je onlangs contact gehad hebt zullen in de lijst te vinden zijn, dus je komt geen mensen tegen die je nooit spreekt. Ook zie je geen Hangouts-contacten in het menu staan wanneer je de berichtendienst helemaal niet gebruikt. De tweede toevoeging is een schaduwrandje aan de onderkant van de verzendknop binnen een gesprek. Dat is wellicht geen grote aanpassing, maar het ziet er wel mooier uit. De nieuwste versie van de berichtenapplicatie is nu te downloaden via APK Mirror.

  • Hangouts
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.