Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Heroes of Loot 2 is al uit voor iOS, nu ook voor Android

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2016, 19:28 CategorieApplicaties

OrangePixel, een Nederlandse gameontwikkelaar, heeft Heroes of Loot 2 op dinsdagavond al uitgebracht voor iOS, maar nog niet voor Android. Die versie verschijnt op een later moment – de ontwikkelaar heeft de app al ingediend voor publicatie.

Download Heroes of Loot 2 voor iOS

Update: De link naar de Android-versie is toegevoegd. De game kost eenmalig 2,39 euro op dat platform.

OrangePixel is een Nederlandse gamestudio die games voor onder andere pc, iOS en Android maakt. In het verleden heeft deze eenmansstudio games als Heroes of Loot, Space Grunts en Meganoid uitgebracht en vanavond is de iOS-versie van Heroes of Loot 2 al uitgegeven. Pascal Bestebroer, de oprichter van de ontwikkelaar en verantwoordelijk voor alle spellen, heeft per ongeluk de game al gepubliceerd in de App Store voor iOS. Momenteel is de Android-versie nog niet beschikbaar, maar volgens Bestebroer hoeft dit niet lang meer te duren.

Hoewel de iOS-versie dus al per ongeluk gelanceerd werd, heeft Bestebroer ervoor gekozen het beste van de situatie te maken en ook alvast de Android-versie ter publicatie ingediend. Die versie verschijnt dus mogelijk later vanavond in Google Play. Heroes of Loot 2 is een dungeon crawler die de speler constant levels kan presenteren op basis van willekeurig gegeneerde content. Het doel is zo ver mogelijk te komen met de middelen die je hebt en met de nieuwe vaardigheden die je krijgt. De game kost eenmalig 1,99 euro en heeft geen in-app-aankopen.

  • Heroes of Loot 2
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.