Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP geeft video vrij van ‘superphone’ HP Elite X3

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2016, 9:30 CategorieWindows

HP heeft een video vrijgegeven over de HP Elite X3, die wordt omschreven als een ‘superphone’ met Windows 10. Het scherm is 5,96-inch groot. De verwachting is dat de Elite X3 van HP later dit jaar wordt gelanceerd.

‘Superphone’ HP Elite X3 te zien in video

HP heeft een video vrijgegeven over de HP Elite X3, die het bedrijf heeft omgedoopt tot ‘superphone’. In de video maak je goed kennis met het apparaat, die in februari tijdens MWC 2016 werd aangekondigd. In de hoofdrol zien we daarnaast Terry Myerson, als hoofd van de Windows and Devices-afdeling binnen Microsoft, die vertelt hoe trots hij is op het product, dat HP en Microsoft samen hebben ontwikkeld. De verwachting is dat de Elite X3 dit jaar nog moet verschijnen, maar een precieze releasedatum is nog niet gegeven.

De HP Elite X3 beschikt over een 5,96″-scherm, een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslagruimte. Naast het feit dat we nog niet precies weten wanneer de ‘superphone’ wordt uitgebracht, weten we ook nog niet wat de prijs zal zijn. Aangezien de Elite X3 onder meer beschikt over een vingerafdrukscanner, weten we in elk geval zeker dat de phablet niet zal verschijnen voordat de Anniversary Update is uitgebracht. Het wachten is nu op meer informatie omtrent het product.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.